Βαλκανικό Επιχειρηματικό Κέντρο για την προώθηση των Εξαγωγών στην Γερμανία

Ημ/νία Ανάρτησης: 9 Φεβρουαρίου, 2012
valkaniko-epixeir-1
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08-02-2012 συνάντηση στα Γραφεία του Βαλκανικού Επιχειρηματικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα,  με την εταιρία Συμβούλων Εξαγωγών INTZEIDIS Consulting η οποία ασχολείται με την προώθηση των Εξαγωγών στην Αγορά της Γερμανίας .

 

 

Ο Πρόεδρος του Βαλκανικού Επιχειρηματικού Κέντρου κ. Αποστολίδης Παναγιώτης ενημέρωσε τους κ.κ. Κωνσταντίνο & Στάθη  Ιντζεΐδη  ( Ομογενείς Επιχειρηματίες από το  Μόναχο της Γερμανίας ) για τις Παραγωγικές Εταιρίες της Δυτικής Μακεδονίας και τους τρόπους Συνεργασίας που θα ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα με σκοπό τις εξαγωγές στην αγορά της Γερμανίας .

 

 

Οι κ.κ Κωνσταντίνος  & Στάθης   Ιντζεΐδης  ενημέρωσαν  το Διοικητικό  Συμβούλιο  για τους τρόπους που πρέπει να ακολουθήσει  μια εταιρία με σκοπό να πραγματοποιήσει  εξαγωγές στη Γερμανία , παρουσίασαν παραδείγματα καλών πρακτικών που έχουν φέρει άμεσα αποτελέσματα .

 

 

Κοινή επιδίωξη του Βαλκανικού Επιχειρηματικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας είναι η ανάπτυξη συνεργασίας με την INTZEIDIS Consulting η οποία με στοχευμένες ενέργειες θα προωθήσει τις  Παραγωγικές  επιχειρήσεις  Μελών του Φορέα μας στις  Εξαγωγές στην Αγορά της Γερμανίας  .

 

 

Επίσης οι εκπρόσωποι τις INTZEIDIS Consulting πραγματοποίησαν επισκέψεις σε παραγωγικές επιχειρήσεις της Κοζάνης όπου με τους επιχειρηματίες συζήτησαν τους τρόπους συνεργασίας και θα ακολουθήσουν και επόμενες επαφές με σκοπό τις εξαγωγές στην αγορά της Γερμανίας .

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Βαλκανικού Επιχειρηματικού Κέντρου  Δυτικής Μακεδονίας θα επιδιώξει και ανάλογες επαφές με αντίστοιχες Εταιρίες από άλλες Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό να υποστηρίξει τις Εξαγωγές των Παραγωγικών Επιχειρήσεων του Φορέα μας .