Βασίλης Μπούτσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ. Αμυνταίου: Είναι καιρός να έρθουν νέα πρόσωπα και να αλλάξουν νοοτροπίες

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Βασίλης Μπούτσης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλους Δήμου Αμυνταίου με τον συνδυασμό “Με Ορίζοντα το Μέλλον” και επικεφαλής την κ. Γιαννιτσοπούλου Συμέλα ήταν καλεσμένος στο ράδιο Λέχοβο 97,1 στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Πέτρο Βούζα.

Δήλωσε: “Είναι καιρός να έρθουν νέα πρόσωπα και να αλλάξουν νοοτροπίες..” 

Ακούστε περισσότερα παρακάτω:

Δήλωση υποψηφιότητας Μπούτση Βασίλη:

Φίλες και φίλοι
Δεν είμαι πολιτικός, ούτε κατάγομαι από πολιτική οικογένεια.
Είμαι όμως πολιτικοποιημένο άτομο, με δράση σε πολλά κοινωνικά και πολιτικά επίπεδα.
Προσπάθησα με πολλούς τρόπους να μεταφέρω τα πιστεύω των συνοδοιπόρων μου, σε αυτούς που αποφασίζουν για την πόλη που ζω και επιχειρώ.
Διεκδίκησα τα δικαιώματά μου ως πολίτης και επιχειρηματίας συμμετέχοντας σε πολλούς συνδικαλιστικούς, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους , σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.
Νιώθω πως στην δύσκολη εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να
απέχω κρίνοντας , αλλά να κρίνω συμμετέχοντας.
Συμμετέχω για να ακουστεί η φωνή μας, η φωνή του τόπου μας. Ξεκινάω χωρίς αυταπάτες, αλλά αποφασισμένος για το καλύτερο, για να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, ειλικρινής με το Αμύνταιο που αγαπώ.

ΜΠΟΥΤΣΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ”
ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΜΕΛΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ .

TAGGED: Αμύνταιο, Δήμος Αμυνταίου, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2023, Εκλογές 2023, Με Ορίζοντα το Μέλλον, Μπούτσης Βασίλης, Συμέλα Γιαννιτσοπούλου,