Βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στον Δήμο Αμυνταίου

arkouda-1-arktourosΒελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στον Δήμο Αμυνταίου»

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια εκδήλωση του έργου «LIFE AMYBEAR – Improving Human-Bear Coexistence Conditions in Municipality of Amyntaio», («Βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στον Δήμο Αμυνταίου»). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ιδίους πόρους στο πλαίσιο του Προγράμματος LIFE Φύση και Βιοποικιλότητα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου στις 18:00, και οργανώνεται από τους δικαιούχους του έργου: το Δήμο Αμυνταίου, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, την LEVER Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε., και την Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ». Η εκδήλωση για το κοινό είναι ελεύθερη.
Η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης :

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος LIFE AMY BEAR «Βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στον Δήμο Αμυνταίου»,που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου. Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:00- 18:30 : Χαιρετισμοί
-Υπουργείο Περιβάλλοντος
-Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας
-Δήμος Αμυνταίου
18:30-19:45 : Ομιλίες
-κ. Σπ. Ψαρούδας (Διευθυντής της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης «Καλλιστώ») «25 χρόνια των προγραμμάτων LIFE και η συνεισφορά τους για την προστασία της βιοποικιλότητας στην Δυτική Μακεδονία»
-δρ. Γ.Μερτζάνης (Επιστημονικός Υπεύθυνος της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης «Καλλιστώ») «Οι επιστημονικές δράσεις του έργου LIFE AMY BEAR και η σημασία τους για τους στόχους του έργου»
-κ. Π.Τσολακίδης (Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης, στέλεχος εταιρίας συμβούλων Lever) και κ. Γ.Θεοδωρίδης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης «Καλλιστώ») «Οι δράσεις εθελοντών, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επικοινωνίας του έργου LIFE AMY BEAR»
19:45- 20:00 : Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις-Συζήτηση

Με εκτίμηση,
Οι δικαιούχοι του έργου LIFE AMY BEAR
Δήμος Αμυνταίου | Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας | LEVER Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε. Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ»

Pin It

Αφήστε μια απάντηση