Βίντεο Χαστούκισε την Κανέλλη και κατάβρεξε τη Δούρου ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής!

Ημ/νία Ανάρτησης: 7 Ιουνίου, 2012

kasidairis-xastoyki

Χαστούκισε την Κανέλλη και κατάβρεξε τη Δούρου ο Κασιδιάρης!

Απίστευτη συμπεριφορά επέδειξε εν ώρα τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς μετά από αντιπαράθεση κυριολεκτικά χαστούκισε τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ενώ νωρίτερα είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

«Αν δεν το κόψουμε το απόστημα μόνοι μας, θα το βρούμε μπροστά μας. Αυτοί που παρασύρθηκαν και τους ψήφισαν, να ξέρουν τι φίδι έβαλαν στον κόρφο τους», δήλωσε η Λ. Κανέλλη,  μετά το περιστατικό. «Όποιοι νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα βγάλουν το ΚΚΕ από την πατριωτική δράση αυτού του τόπου είναι γελασμένοι», προσέθεσε.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλλης, ο οποίος έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για άνανδρους τραμπούκους. «Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού” είπε.

To περιστατικό έγινε στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον Ant1.

Ο παρουσιαστής έδιωξε από πλατώ τον -υπόδικο- βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αφού έσπασε την πόρτα του studio, έφυγε από το κανάλι.

Αυτή τη στιγμή τον αναζητά η αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..