(Βίντεο) Σύλληψη 3 ατόμων στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για διακίνηση 9 κιλών και 464 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Ημ/νία Ανάρτησης: 25 Απριλίου, 2017

Σύλληψη 3 ατόμων στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για διακίνηση
-9- κιλών και -464- γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Οι ποσότητες κάνναβης βρέθηκαν εντός του εφεδρικού τροχού

Συνελήφθησαν σήμερα (25-04-2017) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, 19, 32 και 43 χρόνων για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι πρωινές ώρες σήμερα στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους, με οδηγό τον 43χρονο και επιβαίνοντες τον 19χρονο και τον 32χρονο, βρέθηκαν εντός του εφεδρικού τροχού (ρεζέρβα) του αυτοκινήτου -13- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -9- κιλών και -464- γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού και μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας.
elas krystala kanavi 2

elas krystala kanavi 1
Συνολικά κατασχέθηκαν:

• -9- κιλά και -464- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
• -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
• -7- κινητά τηλέφωνα,
• χρηματικό ποσό -650- ευρώ και
• -2800- λεκ Αλβανίας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

TAGGED: Πρέσπες, Φλώρινα,