Βόλεϊ: Δυναμικό το ξεκίνημα της ομάδας Κορασίδων του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 15 Ιανουαρίου, 2018

Δυναμικό το ξεκίνημα της ομάδας Κορασίδων του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου τη νέα χρονιά, που επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου 13/01 στο ΔΑΚ Αμυνταίου του Οδυσσέα Κοζάνης με 3-1 σέτ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, του Γ Ομίλοι, του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, η νίκη του Αριστέα αποκτά ιδιαίτερη αξία, αν συνυπολογίσει κανείς τις βασικές απουσίες (λόγω ίωσης) με τις οποίες παρατάχθηκε στον αγώνα και το ψυχολογικό μειονέκτημα που προκάλεσε η απώλεια του πρώτου σετ.


οι γηπεδούχες προηγήθηκαν στην αρχή του αγώνα με 4-0, όμως η έλλειψη συνοχής που εμφάνισαν στις δύο ζώνες (επιθετική-αμυντική), έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Κοζάνης να πάρει τα ηνία στο σκόρ 12-17, τα οποία διατήρησε μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου σετ (21-25).
Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, ο Αριστέας προηγήθηκε με 4-0, όμως τούτη τη φορά κατόρθωσε να διατηρήσει το ρυθμό του και να χτίσει διαφορά ασφαλείας 14-8. Παρά τα δύο ταιμ-άουτ που έλαβε ο πάγκος των φιλοξενουμένων, η εικόνα του σετ δεν άλλαξε και κατέληξε εύκολα στον Αριστέα με 25-15.


Με τις παίκτριες της Νοπης Κούση, να διαβάζουν το παιχνίδι του αντιπάλου και να χτυπούν τις αδυναμίες του, το τρίτο και τέταρτο σέτ, εξελίχθηκαν σε τυπική διαδικασία (25-14 και 25-10), διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτήτριες: Δανιηλίδου- Κορμπέτη
Σετ: 21-25, 25-15, 25-14, 25-10

Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση – Βαρβάρα Νικηφόρου): Μπάλι Φ., Καπετανάκη, Γετίμη, Γιώβη, Κιοσέ, Μπαλι Μ., Δεληδιαμαντή, Κτσουπάκη Ε.
Οδυσσέας Κοζάνης ( Μιχάλης Χριστοφορίδης ) : Δημητριάδου, Ζώτου, Κουκουφίκα, Καπρινη, Κεχαόγλου, Λασπά, Χαλατσόγλου


Λύγισαν από τις απουσίες οι Παγκορασίδες του Αριστέα

Μπορεί η ομάδα των Κορασίδων να κατάφερε να διαχειριστεί τις ελλείψεις της, παίρνοντας το ροζ φύλλο, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με την ομάδα των Παγκορασίδων, η οποία ηττήθηκε το πρωί της Κυριακής 14/01 με 3-0 σετ από τον Ήφαιστο Φλώρινας, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Γ ομίλου του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.
Ο Αριστέας εμφανίστηκε με σύνθεση ανάγκης και χωρίς αλλαγή στον πάγκο, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στη Φλώρινα.

Διαιτητές : Κατικαρίδης – Στυλιανίδης
Σετ: 25-14, 25-15, 25-17
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Κούση Νόπη): Γιώβη, Καπετανάκη, Κατσουπάκη Ε., Κιοσέ, Μπάλι Μ., Μπάλι Φ.

TAGGED: volley aristeas,