Βόλεϊ: Πρώτη ήττα για τον Αριστέα στο πρωτάθλημα Κορασίδων

Βόλεϊ: Πρώτη ήττα για τον Αριστέα στο πρωτάθλημα Κορασίδων


Με την προπονήτρια Νόπη Κούση παροπλισμένη, λόγω ίωσης, οι παίκτριες του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, γνώρισαν (την Κυριακή 25/11) την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα Κορασίδων στα Γιαννιτσά, όπου ηττήθηκαν από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο με 3-0 σετ.

Με εξαίρεση το πρώτο σετ, η ομάδα του Αριστέα, πάλεψε στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε σταδιακά τα πατήματα της, απέναντι σε μια ομάδα εμφανώς πιο καταρτισμένη τεχνικά και με ερεθίσματα-εμπειρίες από εθνικές κατηγορίες.

Οι φιλοξενούμενες παρουσιάστηκαν αποσυντονισμένες στο ξεκίνημα του αγώνα και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκόρ με διψήφια διαφορά (16-3), αφού αδυνατούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στο τεχνικό και συνάμα δυνατό σερβις του Μέγα Αλέξανδρου, που κατέκτησε το σετ με 25-6.
Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχες συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς, φτάνοντας στο 2-0, με 25-13.

Στο τρίτο σετ, οι παίκτριες του Αριστέα προσπάθησαν και κρατήθηκαν κοντά στο σκόρ μέχρι τα μισά του σετ (14-11), αλλά ο Μέγας Αλέξανδρος βρήκε πάλι λύσεις από το σερβις και διεύρυνε εκ νέου τη διαφορά, φτάνοντας σε μια καθαρή νίκη (25-18).

Διαιτητές: Σαρακινίδης – Κωνσταντινίδου
Σετ: 25-6, 25-13, 25-18
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κων/νος Τζούρος): Σαλτσίδου (L), Δενιτσανοπούλου, Καλαϊτζίδου, Αζωίδου, Κυριακίδου, Ζορμπά, Εμμανουηλίδου, Ποζατζίδου, Θεοδωράκογλου, Ζαχαριάδου (L) Σοιλεμεζόγλου, Βουλγαρίδου, Παπανικολάου, καλαϊτζή.
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου ( – ): Κατσουπάκη Μ., Μπάλι Φ., Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Ε., Καπετανάκη, Γιώβη, Χαραλαμπίδου (L), Θεολογίδου, Μπάλι Μ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση