Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Βράβευση μαθητών και μαθητριών Δημοτικού Π.Ε. Φλώρινας που συμμετείχαν στον 17ο μαθητικό διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Ημ/νία Ανάρτησης: 15 Ιουνίου, 2023

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στις 6 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στον 17ο μαθητικό διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κα Ευαγγελία Τσελεπή Κωστίκα, Σύμβουλος Α/θμιας Εκπ/σης, η κα Λεμονιά Μπούτσκου Σύμβουλος Μαθηματικών Δυτ. Μακεδονίας και ο κ. Ολίδης Γεώργιος Δ/ντης Δημοτικού σχολείου Αετού.

Παιχνίδι και Μαθηματικά (2) (custom)Παιχνίδι και Μαθηματικά (3) (custom)

Η Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και να τους ευχηθεί να είναι επιτυχημένα και δημιουργικά τα μαθητικά τους χρόνια. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού.

Παιχνίδι και Μαθηματικά (4) (custom)Παιχνίδι και Μαθηματικά (6) (custom)Παιχνίδι και Μαθηματικά (5) (custom)Παιχνίδι και Μαθηματικά (1) (custom)

TAGGED: Αμύνταιο, Εκπαίδευση, Παιχνίδι και Μαθηματικά, Φλώρινα,