Βράβευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το “HUAWEI Outstanding ICT Academy” για το 2022

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Δεκεμβρίου, 2022

Βράβευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το “HUAWEI Outstanding ICT Academy” για το 2022

Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα, απονεμήθηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας το Βραβείο Εξαιρετικής Ακαδημίας Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT) HUAWEI για το έτος 2022 στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ετήσιας διάσκεψης της Huawei για την ανάπτυξη ταλέντων στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), 2022 Huawei Talent Summit. Είναι το πρώτο βραβείο που απονέμεται σε Ακαδημία ICT της Huawei στη χώρα μας.

Η Ακαδημία Huawei ICT του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που λειτουργεί από τον Δεκέμβριο 2021 υπό την ευθύνη του Εργαστηρίου Δικτύων και Προηγμένων Υπηρεσιών (TELNAS), με διευθύντρια την Αν. Καθηγήτρια Μαλαματή Λούτα, διακρίθηκε για την απόδοσή της. Η βράβευση έγινε παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, του Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα κ. Σιάο Τζουντσένγκ, άλλων σημαντικών κυβερνητικών στελεχών, καθώς και στελεχών της Huawei και πανεπιστημιακών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιό Δυτικής Μακεδονίας για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί στις τεχνολογικές εξελίξεις και συνδέει την πανεπιστημιακή γνώση της έρευνας και της επιχειρηματικότητας με την ευρύτερη περιοχή.

TAGGED: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,