Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επιδότηση συστημάτων φυσικού αερίου σε κατοικίες της Φλώρινας (βίντεο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 14 Μαρτίου, 2023

Για τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν στη Φλώρινα την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, η ΔΕΔΑ, ο δήμος Φλώρινας και ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Έργων Ν. Φλώρινας, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Φλώρινας για την δράση «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου στον δήμο Φλώρινας» μίλησε στο ράδιο Λέχοβο 97.1 ο Συντονιστής Διευθυντής Εμπορικών δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ Δημήτρης Αυλωνίτης.

Η συγκεκριμένη δράση απευθύνεται στα νοικοκυριά που θα συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου το οποίο κατασκευάζει η ΔΕΔΑ στην πόλη και αφορά στην επιχορήγηση, έως και 100%, του κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου.
Στόχος είναι η αντικατάσταση των υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου, που αποτελεί μια αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας.
Ο κ Αυλωνίτης αναφέρθηκε στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοικοι της Φλώρινας ώστε να επωφεληθούν της επιδότησης και τόνισε ότι η ΔΕΔΑ ήρθε στην Φλώρινα για να μείνει.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: ΔΕΔΑ, Φλώρινα, Φυσικό αέριο,