Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακάθαρτων Νέου Κομάνου».

Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακάθαρτων Νέου Κομάνου».

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακάθαρτων Νέου Κομάνου», προϋπολογισμού 2.123.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 802.554,52  ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και οι νόμιμοι εκπρόσωποι της Κοινοπραξίας των αναδόχων εταιρειών «ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕΒΕΕ» και «ΚΥΒΟΣ ΑΤΕΒΕΕ». Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης.

Το έργο έχει ως αντικείμενο τις εργασίες για την κατασκευή του δικτύου ακαθάρτων, το οποίο θα κατασκευασθεί από σωλήνες PVC σειράς 41, διαφόρων διατομών με κατασκευή των φρεατίων επίσκεψης και των φρεατίων των οικοπέδων, στο χώρο εγκατάστασης του νέου Κομάνου, δυτικά της πόλης της Πτολεμαΐδας και στο 6ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας-Γαλάτειας. Να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, καθώς είναι το πρώτο από μία σειρά έργων υποδομής (δίκτυο όμβριων και δίκτυο ύδρευσης) των οποίων ο σχεδιασμός είναι σε φάση υλοποίησης και αποτελούν βασική προϋπόθεση, στην ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης της Κοινότητας Κομάνου.

 

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε 1 έτος και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019 ΣΑΕΠ 041

Pin It

Αφήστε μια απάντηση