Διαδικτυακό live της Φωτεινής Δάρρα για αγορά ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Καστοριάς – Τι δήλωσε

Μια νέα διάσταση στα διαδικτυακά live αποφάσισε να δώσει η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, προτρέποντας όσους από εμάς μπορούμε, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή που οι αντοχές μας δοκιμάζονται καθημερινά σε δεδομένα πρωτόγνωρα.

Για το λόγο αυτό διοργανώνει μια ολόκληρη διαδικτυακή συναυλία πιάνο-φωνή μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook για την οικονομική ενίσχυση με στόχο την αγορά ιατρικού εξοπλισμού. “Έστω και ένα ευρώ να δώσει κάποιος από τους χιλιάδες που παρακολουθούν τα βίντεό μας αυτό τον καιρό, θα είναι μεγάλο κέρδος για αυτούς που έχουν ανάγκη. Για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή”, λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

Μαζί με τον σύζυγο της, τον εξαιρετικό πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη και την εφτάχρονη κόρη τους μένουν στο σπίτι και στέλνουν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ενότητας σε όλο τον κόσμο. Δίνουν ραντεβού αυτή την Κυριακή στις 10 το βράδυ μέσα από την επίσημη σελίδα Fb της Φωτεινής Δάρρα:

Η ίδια, μιλώντας στα παραπολιτικά και στη Σάσα Σταμάτη σημείωσε ότι η ιστορία κάλεσε τη γενιά μας να γράψει ένα σημαντικό κομμάτι της με τρόπο πρωτόγνωρο για να προσθέσει:

«Δύσκολο… Αντλούμε στα δύσκολα από το δικό μας αρτεσιανό φρέαρ. Οι Έλληνες έχουμε βαθύ και γεμάτο πηγάδι. Είναι η ώρα που ο καθένας μας θα τεθεί αντιμέτωπος με την προσωπική του αλήθεια χωρίς αναβολές. Ο καθένας από εμάς καλείται να τραβήξει τον κουβά απ’ το πηγάδι επάνω. Αισθάνομαι ότι αυτή την εποχή μπορώ ναπροσφέρω και εγώ και οι συνάδελφοί μου, κάτι πολύτιμο στους συνανθρώπους μας.Παρέα… Μια νοερή αγκαλιά μέσα από τα τραγούδια μας, μέσα από την απέραντηθάλασσα της μουσικής, που μας φέρνει πιο κοντά παρά ποτέ! Χιλιάδες άνθρωποιπαρακολουθούν τα βίντεο που ανεβάζουμε στο fb».

«Σκέφτηκα λοιπόν ότι έστω και ένα ευρώ ναδώσει κάποιος από τους ανθρώπους πουπαρακολουθούν τα βίντεο αυτά, θα είναι μεγάλο κέρδος για αυτούς που έχουνανάγκη. Για τους ανθρώπους που βρίσκονταιστην πρώτη γραμμή», τόνισε στη δήλωσή της.

Να σημειωθεί ότι το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να καταθέτει απευθείας στον λογαριασμό τραπέζης του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς για την ενίσχυσή του, μιας περιοχής που πλήττεται μεκρούσματα που ξεπερνούν ποσοστιαία κάθε προηγούμενο, οδηγώντας τις δυνατότητες του τοπικού Νοσοκομείου στα όριά του.

ΑΡΙΘΜΟΣΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
Eurobank:
GR 2502607120000910200182990

 

Πηγή: PARAPOLITIKA

Pin It

Αφήστε μια απάντηση