Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Στύλιου στις Πρέσπες την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Ημ/νία Ανάρτησης: 4 Ιανουαρίου, 2023

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Στύλιου στις Πρέσπες η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Στις περιοχές των Πρεσπών και του Αμυνταίου θα βρεθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννη Αντωνιάδη, ο Υφυπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων και συναντήσεων στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη και κατόπιν θα μεταβεί στην κοινότητα Λαιμού όπου θα συνομιλήσει με παραγωγούς της περιοχής.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη του κ. Στύλιου στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φασουλοπαραγωγών Πρέσπας, «Ο Πελεκάνος» και εν συνεχεία αυτοψία στο υπό κατασκευή αρδευτικό έργο των Πρεσπών.

Το πρόγραμμα του Υφυπουργού στην περιοχή της Φλώρινας, θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις στον Κάμπο της Μικρολίμνης και σε αγροδιατροφικές μονάδες στο Αμύνταιο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των επισκέψεων του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργου Στύλιου, επισυνάπτεται σε συνοδευτικό υπόμνημα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΣΤΙΣ 08/01/2023

 

09:00 : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

10:30 : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ

11:00 : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΙΜΟΥ

11:30: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΣΟΥΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΡΕΣΠΑΣ

«Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ»

12:00 : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

12:30 : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ

14:30: ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

16:00: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 

TAGGED: Πολιτική, Πρέσπες,