Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας: Ο Δήμος Καστοριάς θα φωταγωγήσει απόψε το Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο με το πορτοκαλί χρώμα

Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας σήμερα και ο Δήμος Καστοριάς θα φωταγωγήσει απόψε το βράδυ το Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο με το πορτοκαλί χρώμα.

Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση, σε συνεννόηση με τον “Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς”, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας https://worldmsday.org/map/ και των σχετικών δράσεων που πραγματοποιούνται από την ΚΕΔΕ και την Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

 

Η διαρκής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση είναι σημαντικοί παράγοντες για να εξαλειφθούν κοινωνικά εμπόδια και να αναδείξουν τον αγώνα που δίνουν οι τουλάχιστον 20.000 οικογένειες που έχουν κάποιον δικό τους με Πολλαπλή Σκλήρυνση”, σημείωσε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης έπειτα από τη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς, κ. Βερόνικα Αποστόλου – Παμπουκίδη.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Καστοριάς για την άμεση ανταπόκριση, τονίζοντας στις δηλώσεις της https://youtu.be/PiH0RDFNP38 τη σημαντικότητα της πρωτοβουλίας αυτής.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση