Σταύρος Παπασωτηρίου: Δηλώνω παρών στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων της ΝΔ Τι είπε και για την βράβευση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου (βίντεο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 28 Μαρτίου, 2023

Σταύρος Παπασωτηρίου: Δηλώνω παρών στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων της ΝΔ Τι είπε και για την βράβευση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

Με αφορμή την βράβευση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου για όσα έχει προσφέρει και έχει επιτύχει  τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα αυτά της πανδημίας, ο Διοικητής κ Σταύρος Παπασωτηρίου ήταν καλεσμένος στο ράδιο Λέχοβο 97.1.

Ο κ Παπασωτηρίου αναφερόμενος στην βράβευση τόνισε ότι είναι μια συλλογική προσπάθεια του προσωπικού και της Διοίκησης που έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες,  τα πρωτοποριακά βήματα που έγιναν ώστε το Μποδοσάκειο να γίνει το πρώτο πράσινο νοσοκομείο της χώρας και την στελέχωση με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων ιδιαίτερα με την προκήρυξη που τρέχει αυτές τις μέρες.

Ο κ Παπασωτηρίου ρωτήθηκε εάν θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές στις 21 Μαίου 2023  “Δηλώνω παρών στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων της ΝΔ η απόφαση είναι στην διακριτική απόφαση του Πρωθυπουργού” τόνισε.

Τέλος ο διοικητής ευχαρίστησε πολίτες και φορείς για τη συνεχή στήριξη του Νοσοκομείου με τις προσφορές να αγγίζουν το 1 εκ ευρώ αλλά και όλο το προσωπικό του Μποδοσάκειου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Πτολεμαΐδα, Φλώρινα,