Την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων

egnatia-kastoria

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς βρέθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων  Στράτος Σιμόπουλος προκειμένου να δει από κοντά την εξέλιξη  του έργου  του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού, «Σιάτιστα – Ιεροπηγή – Κρυσταλλοπηγή».

simopoylos-savopoylos

Πιο συγκεκριμένα ο Γενικός  Γραμματέας επισκέφτηκε  το εργοτάξιο της αναδόχου εταιρίας (κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ  &  ΑΒΑΞ)  στην Ιεροπηγή και συνομίλησε με εκπροσώπους της για την πορεία του, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίσκεψη σε τμήματα του. Παρών ήταν επίσης η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος

egnatia-erga-1

Πρόκειται για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο, τόσο για την περιοχή μας όσο και για ολόκληρη τη Χώρα καθώς αποτελεί τμήμα του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών,  που η ολοκλήρωση του θα οδηγήσει στην ασφαλή  σύνδεση της Ελλάδος με το νότιο τμήμα της Αλβανίας.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από τα τομεακά προγράμματα (ΕΣΠΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και εκτελείται με την επίβλεψη της  «ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ ΑΕ».

egnatia-erga-2

Pin It

Αφήστε μια απάντηση